BEL OF APP: 06-50215575 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

Stofferen, een service van RB Houtwerk

Oude stoelen er weer als nieuw laten uitzien? Of de kussensets van de loungebanken van een nieuwe stof laten voorzien? Dan laat u ze stofferen. RB Houtwerk in Aalsmeer regelt dat voor u, met onze snelle, betaalbare stoffeerservice voor heel Nederland.

Herbekleden door ervaren stoffeerder

rbhoutwerk stoelreparatie

stoel reparatie

Het herbekleden van oude stoelen is niet iets wat gemakkelijk even zelf gedaan kan worden. En dat hoeft ook niet als u het uitbesteedt aan ons. Wij werken daarvoor samen met een ervaren stoffeerder die stoelen, kussensets, kussentjes en de hoofdborden van bedden goed en mooi van een nieuwe stof voorziet. Zodat het er weer als nieuw uit komt te zien!

 

 

 

Beschadigingen repareren

Heeft u een kussen of stoel die beschadigd is? Dan kunnen wij het voor u repareren. We zoeken voor u de juiste stof uit waarmee we het kunnen stofferen. Gaat u daarmee akkoord, dan zorgen we ervoor dat de beschadiging snel hersteld wordt.

Nieuwe stof voor de kussenset of het hoofdbord?

Wilt u gewoon een kussenset even opfrissen met een nieuwe stofje? Of moet de ombouw van het bed zoals het hoofdbord, opnieuw bekleed worden? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt daarvoor altijd zelf de stof aanleveren of om een bepaalde stof vragen die wij dan voor u opzoeken.

Speciale stof voor kussens van de buitensets

Voor de buitensets is vanzelfsprekend een speciale stof nodig die sterker is, bestand tegen de weersinvloeden en minder snel verkleurt onder invloed van zonlicht. Die stoffen hebben wij standaard op voorraad in de kleuren zwart, bruin en grijs. Wilt u een andere stof voor de kussensets van de loungebanken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wilt u ook uw meubels of kussens laten stofferen?

Kortom, of de oude stoelen opnieuw bekleed moeten worden of u de kussens wilt aanpassen op de nieuwe stijl van uw interieur, met onze stoffeerservice zorgen wij ervoor dat het er snel weer als nieuw uitziet. Wilt u uw meubels of kussens laten stofferen? Bel of app ons dan en we maken een afspraak om langs te komen en de materialen op te meten zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen toesturen.

Wilt u ook snel een goede stoffeerservice?

Bel of app ons en we nemen snel contact op: 06-50215575

Pin It on Pinterest