BEL OF APP: 06-50215575 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

Reparatieservice

Bent u die klemmende deur nu echt zat? Of moet dat kastje hoognodig gemaakt worden? RB Houtwerk doet dat voor u; snel, goed en betaalbaar. Onze reparatieservice kan altijd ingeschakeld worden voor alles wat gerepareerd of hersteld moet worden.

Doorgezakte planken of afgebroken poten

Een kast met doorgezakte planken, een bed dat doorgezakt is of een tafel waarvan de poot is afgebroken. We zijn het allemaal al eens tegengekomen en we hebben het ook allemaal al weer gerepareerd. Zodat de kast weer jaren gebruikt kan worden, het bed weer goed ligt en de tafel er weer keurig bij staat.

Oude meubels maken, tafelpoten inkorten of verlengen en veel meer

Heeft u ook oude meubels om te laten repareren? Of wilt u iets laten aanpassen? Dan doen wij dat voor u. Ook als de tafelpoten ingekort of juist verlengd moeten worden, er een plankje bij moet in die ene legkast of het bureau aangepast aan de lengte van de nieuwe gebruiker. Als het van hout is, is het door ons te repareren.

rbhoutwerk stoelreparatie

Deuren herstellen

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor deuren die niet meer goed open gaan of sluiten. Klemmende deuren zijn tenslotte meer dan vervelend en moeten gewoon snel en goed gemaakt worden. Of het nu om een binnendeur of buitendeur gaat, wij herstellen het voor u zodat die weer soepel sluit en opent.

Laminaatvloer repareren

Is de laminaatvloer kromgetrokken of gebarsten? Laat dit dan zo snel mogelijk repareren voordat er meer schade ontstaat. RB Houtwerk doet dit graag voor u, netjes en zorgvuldig zodat u snel weer veilig over een mooie vloer kunt lopen.

Snelle opname en herstel

Als u ons belt of appt voor een reparatie, komen we zo snel mogelijk langs om de schade op te nemen. We kunnen u dan vertellen of en wanneer we het kunnen herstellen en als het nodig is, werken we voor u een offerte uit. Bijvoorbeeld als u de schade wilt verhalen op een verzekering.

Reparatieservice en uw verzekering

Veel reparaties worden vergoed door de verzekering via de inboedel- of opstalverzekering. Maak daarom altijd foto’s van de schade en dien het in bij uw verzekering. Onze offertes worden geaccepteerd door de verzekeringsmaatschappijen zodat u meteen kunt beginnen met het regelen van de schadevergoeding.

Schade repareren aan houten meubels, vloeren en deuren door RB Houtwerk

Heeft u schade aan uw houten meubels, vloer of deuren? Bel dan naar RB Houtwerk voor een goede en snelle reparatie. Vanuit Aalsmeer werken we door heel Nederland en dus ook bij u. We berekenen voor de reparatieservice geen voorrijkosten.

Wilt u ook snel een goede reparatieservice?

Bel of app ons en we nemen snel contact op: 06-50215575

Pin It on Pinterest