BEL OF APP: 06-50215575 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

RB Houtwerk: betaalbaar maatwerk in hout

RB Houtwerk is het houtbewerkingsbedrijf van Rainier Brancart. Samen met andere ervaren productspecialisten maken we exclusieve houten meubels op maat, verzorgen we de verschillende services zoals stofferen en keukenrenovaties en zijn we er als de schade hersteld moet worden na een storm.

Vakmanschap, service en kwaliteit

“Vakmanschap, service en kwaliteit vind ik heel erg belangrijk.” Rainier zet zich met veel kennis en kunde in om de houten producten die gevraagd worden, steeds weer op een uiterst vakkundige manier op te leveren of de reparaties zorgvuldig uit te voeren. “Als het product technisch juist is en er ook visueel helemaal naar wens uitziet, dan hebben we ons werk goed gedaan. En daar mag de klant bij ons ook altijd op rekenen.”

Duurzaam hout

Met betaalbaar maatwerk in hout wordt elke dag weer een breed aanbod van producten gemaakt en opgeleverd. Of hersteld want ook bij schade, reparaties of wijzigingen wordt RB Houtwerk ingeschakeld. Dit doen we enkel met duurzaam hout van hoogwaardige en kwalitatief verantwoorde houthandelaren.

Werkwijze bij maatwerk in houten meubels

Wilt u een houten meubel of iets voor de tuin van hout door ons laten maken? Dan kunt u ons altijd bellen of appen voor een snelle reactie. We zullen dan een afspraak maken om de maten op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wilt u daarna het product afnemen? Dan gaan we voor u na een akkoord op de offerte, aan de slag.

Werkwijze bij reparatie of herstel na stormschade

Bij een reparatie of herstel na stormschade komen we op afspraak eerst langs om de schade of situatie op te nemen. In geval van stormschade zullen we ook al een noodreparatie uitvoeren als dat nodig is. Vervolgens werken we voor u een offerte uit, geheel vrijblijvend natuurlijk. Deze offerte kunt u ook gebruiken om de verzekering in te schakelen voor de schadeafhandeling. Gaat u akkoord, dan spreken we een datum af waarop we bij u de reparatie komen uitvoeren

In Aalsmeer of bij u op locatie

De houten meubels maken we veelal in onze werkplaats in Aalsmeer of we bereiden het daar zoveel mogelijk voor. Vervolgens zetten we het op locatie in elkaar en doen de laatste aanpassingen zodat het helemaal passend en naar wens opgeleverd wordt. In geval van reparatie wordt dit meestal op locatie uitgevoerd, bij het restylen of herstellen van keukenkastjes kan het zijn dat we dit in de werkplaats doen. Moet een bedrijfsbus van betimmering worden voorzien, dan kan het zowel in onze werkplaats gebeuren als bij u op locatie zodat u uw bedrijfswagen zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Vanuit Aalsmeer door heel Nederland

RB Houtwerk is gevestigd in Aalsmeer, vlakbij Schiphol. We leveren onze houten meubels door heel Nederland en voeren ook de reparaties, herstelwerkzaamheden en de betimmering van bedrijfswagens in het hele land uit.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte? Bel of app ons dan, we staan u zo snel mogelijk daarna te woord.

Ook interesse in betaalbaar maatwerk in hout?

Bekijk ons portfolio voor producten en projecten die we al hebben opgeleverd. Wilt u dat ook, iets wat erop lijkt of juist iets heel anders van hout? Bel of app ons en we nemen snel contact op: 06-50215575

Pin It on Pinterest