BEL OF APP: 06-50215575 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR
Home ยป Services

Extra services van RB Houtwerk

RB Houtwerk 24/7 (storm-)schadeservice

Stormschade? 24/7 service!

Heeft u stormschade door een plotse sterke windvlaag of de meest recente storm? Dan moet dat zo snel mogelijk gerepareerd worden! Wij doen dat voor u, direct.

Direct contact

Is de storm gaan liggen en heeft u schade? Dan belt of appt u ons. We staan zo snel mogelijk bij u op de stoep, in ieder geval binnen een paar uur om de schade op te nemen en de eerste herstelreparaties uit te voeren. U kunt ons altijd direct bereiken op: 06 โ€“ 50 21 55 75.

RB Houtwerk Reparatieservice

Reparatieservice

Bent u die klemmende deur nu echt zat? Of moet dat kastje hoognodig gemaakt worden? RB Houtwerk doet dat voor u; snel, goed en betaalbaar. Onze reparatieservice kan altijd ingeschakeld worden voor alles wat gerepareerd of hersteld moet worden.

Doorgezakte planken of afgebroken poten

Een kast met doorgezakte planken, een bed dat doorgezakt is of een tafel waarvan de poot is afgebroken. We zijn het allemaal al eens tegengekomen en we hebben het ook allemaal al weer gerepareerd. Zodat de kast weer jaren gebruikt kan worden, het bed weer goed ligt en de tafel er weer keurig bij staat.

RB Houtwerk Stoffeerservice

Stoffeerservice

Oude stoelen er weer als nieuw laten uitzien? Of de kussensets van de loungebanken van een nieuwe stof laten voorzien? Dan laat u ze stofferen. RB Houtwerk in Aalsmeer regelt dat voor u, met onze snelle, betaalbare stoffeerservice voor heel Nederland.

Herbekleden door ervaren stoffeerder

Het herbekleden van oude stoelen is niet iets wat gemakkelijk even zelf gedaan kan worden. En dat hoeft ook niet als u het uitbesteedt aan ons. Wij werken daarvoor samen met een ervaren stoffeerder die stoelen, kussensets, kussentjes en de hoofdborden van bedden goed en mooi van een nieuwe stof voorziet. Zodat het er weer als nieuw uit komt te zien!

RB Houtwerk Keukenrenovatie -restyling

Keukenrenovatie en -restyling

Een nieuwe keuken is vaak nogal een uitgave, een keukenrenovatie is dan een slim en betaalbaar alternatief. En het scheelt bovendien veel breek- en hakwerk in de keuken. RB Houtwerk verzorgt keukenrenovaties en de restyling van uw keuken, netjes en betaalbaar.

Grote en kleine veranderingen aan de keuken

Een keuken renoveren of restylen kan een kleine ingreep zijn, bijvoorbeeld het vervangen van de greepjes door andere. Maar het kan ook ingrijpender zijn waarbij de keukenkastjes opgeknapt worden en het aanrechtblad breder. Wat uw wens voor de keuken ook is, wij kunnen het voor u uitvoeren.

Wilt u ook snel gebruik maken van onze services?

Bel of app ons en we nemen snel contact op: 06-50215575

Pin It on Pinterest