BEL OF APP: 06-50215575 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

Keukenrenovatie en -restyling

Een nieuwe keuken is vaak nogal een uitgave, een keukenrenovatie is dan een slim en betaalbaar alternatief. En het scheelt bovendien veel breek- en hakwerk in de keuken. RB Houtwerk verzorgt keukenrenovaties en de restyling van uw keuken, netjes en betaalbaar.

Grote en kleine veranderingen aan de keuken

Een keuken renoveren of restylen kan een kleine ingreep zijn, bijvoorbeeld het vervangen van de greepjes door andere. Maar het kan ook ingrijpender zijn waarbij de keukenkastjes opgeknapt worden en het aanrechtblad breder. Wat uw wens voor de keuken ook is, wij kunnen het voor u uitvoeren.

Keukenkastjes repareren of recht hangen

De deurtjes van keukenkastjes gaan in de loop der jaren wel eens scheef hangen, breken misschien ergens of raken beschadigd. Die deurtjes hangen wij dan weer voor u recht, vervangen kapotte scharnieren, zorgen dat de beschadigingen gerepareerd worden en dat de keuken er weer piekfijn uitziet.

Restyle van de keuken

Maar ook als er niets beschadigd is, wilt u misschien een keukenrestyling. Gewoon omdat u een andere uitstraling van de keuken wenst of omdat het moet passen bij het nieuwe interieur. Ook dat is voor ons geen probleem. We vervangen de greepjes, spuiten de deurtjes en kastjes en kunnen de kastdeurtjes een heel andere uitstraling geven. Ook kan het aanrechtblad verbreed worden als dat van hout gemaakt is.

Keuken van hout herstellen, veranderen of uitbreiden

Een keukenrenovatie of keukenrestyling kan dus net zo klein of uitgebreid gedaan worden als u wenst. Zolang het van hout is, kunnen wij het voor u herstellen, veranderen of uitbreiden. Dit kan gewoon bij u thuis in de keuken of we nemen de onderdelen van de keuken mee naar onze werkplaats, bijvoorbeeld als het opnieuw gespoten moet worden. In elk geval wordt het herstel of de verandering van uw keuken goed en zorgvuldig uitgevoerd zodat u zo snel mogelijk weer gewoon in uw eigen, vernieuwde, keuken kunt koken!

Meer weten of vrijblijvende offerte? Bel of app ons!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om ook uw keuken te renoveren of een restyling te geven? Bel of app ons dan. We maken dan snel een afspraak met u om bij u langs te komen en de maten en wensen op te nemen. Na een vrijblijvende offerte bepaalt u of u de renovatie of restyling van uw keuken door ons wilt laten uitvoeren.

Wilt u ook snel een goede keukenrenovatie en -restyling

Bel of app ons en we nemen snel contact op: 06-50215575

Pin It on Pinterest