BEL OF APP: 06-50215575 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

Houten meubels

Houten meubels

Houten meubels, exclusief gemaakt voor in uw huis, dat is wat RB Houtwerk doet. Uniek maatwerk dus en altijd solide en snel. Afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van het huis. Is er een schuin dak? Dan passen we het daarop aan. Wilt u een extra grote tafel met bijzondere poten? Een kast van steigerhout of een leuk kapstok of wijnrek? Wij maken het. Een selectie van ons werk in interieurbouw van hout staat hieronder. Wilt u ook zoiets of juist iets heel anders? Vraag het ons, we gaan graag ook voor u aan de slag!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Maatwerk, voor elke woonstijl

Elk huis heeft een eigen woonstijl en dan is het soms best lastig om precies de juiste meubels erbij te vinden. Maar laat u ze op maat maken, dan is dat ineens niet zo moeilijk meer. Wij maken houten meubels van groot tot klein en voor elke woonstijl.

In elke houtsoort, met steigerbuizen of juist heel klassiek

Heeft u bijvoorbeeld een heel stoer of industrieel interieur? Dan is een tafel met onderstel van steigerbuizen heel erg leuk. Houdt u juist meer van een klassiek interieur? Dan heeft u vast liever een meubelstuk geheel uit eikenhout. En wilt u liever iets dat wat aparter is? Dan maken we het voor u van paneelwood, sloophout of in een andere houtsoort die u mooi vindt en die past.

Bij schuine daken, lastige knieschotten of kleine ruimtes

Maar ook als de ruimte ongeschikt lijkt, vinden wij voor u de juiste oplossing. Door bijvoorbeeld een inbouwkast onder een schuin dak te maken, door de knieschotten te vervangen door mooie deurtjes zodat u wel gemakkelijk en netjes de spullen op zolder kunt opbergen. Of door juist die knieschoten soepel te laten lopen via een netjes weggewerkte rails. En moeten in een hele kleine ruimte zowel een bed als een kast en opbergruimte komen? Dan regelen we dat ook. Altijd van hout en altijd op maat.

Houten meubels voor u op maat gemaakt

De meest voorkomende houten meubels kunt u altijd door ons laten maken. Een aantal voorbeelden vindt u al hier op onze site:
Tafels
Statafels
Dressoirs
TV-kasten
Bedden

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?

Ook als het dus wat minder gebruikelijk is, heel apart moet zijn of een lastige vraag lijkt, kunt u bij ons terecht. We gaan namelijk graag de uitdaging aan en zorgen er met houten meubels en interieurbouw op maat voor dat u het meubelstuk krijgt zoals u het wilt. Wilt u daar meer over weten of een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact met ons op en we spreken snel met u af.

Ook interesse in betaalbaar maatwerk in hout?

Bekijk ons portfolio voor producten en projecten die we al hebben opgeleverd. Wilt u dat ook, iets wat erop lijkt of juist iets heel anders van hout? Bel of app ons en we nemen snel contact op: 06-50215575

Pin It on Pinterest