BEL OF APP: 06-50215575 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

Stormschade? 24/7 service!

Heeft u stormschade door een plotse sterke windvlaag of de meest recente storm? Dan moet dat zo snel mogelijk gerepareerd worden! Wij doen dat voor u, direct.

Direct contact

Is de storm gaan liggen en heeft u schade? Dan belt of appt u ons. We staan zo snel mogelijk bij u op de stoep, in ieder geval binnen een paar uur om de schade op te nemen en de eerste herstelreparaties uit te voeren. U kunt ons altijd direct bereiken op: 06 – 50 21 55 75.

Reparatie van houtwerk na stormschade

Met het onstuimige weer dat we in Nederland nogal eens meemaken, komen stormen elk jaar voor. En elk jaar weer sneuvelen schuttingen, hekwerken, poortdeuren, daken van tuinhuisjes en ander materiaal dat buiten staat. Voor het houtwerk dat gerepareerd moet worden als gevolg van stormschade staan wij van RB Houtwerk voor u klaar. Direct voor een noodreparatie en snel daarna om het geheel goed en kundig te herstellen.

Stormschade en de verzekering

Bij stormschade is het belangrijk om eerst de schade op te nemen. We doen dat samen met u. We raden u aan om dan ook meteen foto’s te nemen voor de verzekering! Is de schade namelijk het gevolg van een storm met windkracht 7 of meer? Dan beschouwt de verzekering dat al als stormschade en kunt u, afhankelijk van de polis van uw opstal- of inboedelverzekering, de schade op uw verzekeraar verhalen.

Preventief stormschade-onderzoek

Wilt u liever niet wachten totdat een storm overkomt en u dan pas ontdekt dat die schutting te los stond? Of dat het houten dak niet meer sterk genoeg was? Dan laat u ons een preventief stormschade-onderzoek doen. Hiermee nemen we alles op en controleren de stevigheid ervan. Is er iets wat niet bestand zou zijn tegen een storm, dan hoort u dat direct van ons. En kunnen we het ook voor u repareren zodat u voorlopig geen risico op stormschade meer loopt.

Vrijblijvende offerte, ook geaccepteerd door verzekeringsmaatschappijen

Natuurlijk komen we meteen als er schade van een storm is en dat wat afgebroken of omgevallen is, veilig gesteld moet worden. Is dat goed geregeld, dan nemen we alles op om voor u een heldere en vrijblijvende offerte te maken voor een goed en kundig schadeherstel. Zodat hetgeen wat schade heeft geleden weer voor jaren mee kan. Deze offerte wordt ook geaccepteerd door verzekeringsmaatschappijen zodat u direct de afhandeling van de stormschade in gang kunt zetten en precies weet hoeveel vergoed zal worden.

Stormschade repareren? Bel of app ons nu!

Heeft u schade na een storm en wilt u de reparatie zo snel mogelijk laten uitvoeren? Dan neemt u nu contact op met RB Houtwerk in Aalsmeer vlakbij Schiphol. We zijn werkzaam in heel Nederland, berekenen voor onze 24/7-service geen voorrijkosten en staan dag en nacht voor u klaar met onze stormschadeservice!

Wilt u ook snel een goede 24/7 (storm-)schadeservice

Bel of app ons en we nemen snel contact op: 06-50215575

Pin It on Pinterest