BEL OF APP: 06-50215575 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

Voor in de tuin

Houten tuinmeubelen op maat gemaakt

Unieke houten meubelen voor in de tuin? Dat zijn natuurlijk de houten meubels die we bij RB Houtwerk voor u maken. Speciaal op maat, afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. Van een stevige tuintafel tot een handige ombouw voor de kliko. U vraagt en wij maken het, precies zoals u het wilt, snel, solide en betaalbaar.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Meubels voor uw tuin…

De mooiste tuinmeubelen zijn de meubels die in uw tuin passen. En die maken wij. Zoals loungebanken, tuintafels en picknicktafels. Zowel qua afmetingen als houtsoort kijken we naar wat praktisch mogelijk is en wat goed staat in de stijl die u heeft of wenst.

… maar ook een terras, plantenbak, schuur of kliko ombouw

Wilt u een mooi terras van hout, leuke houten plantenbak, een vlonder, houten schuur of tuinhuisje? Liever een nieuwe schutting met bijpassende tuindeur? Of bent u juist op zoek naar een handige kliko ombouw? Bij RB Houtwerk maken we dat en nog veel meer. Een selectie daarvan ziet u op deze site. Wilt u iets anders, wat er op lijkt of precies hetzelfde? Het kan. U hoeft het ons alleen maar te vragen!

In elke gewenste houtsoort

Met jarenlange ervaring in het maken van houten meubels op maat, verzorgen we ook graag uw houten tuinmeubels of wat u ook maar van hout voor in de tuin wenst. En dat doen we natuurlijk in een houtsoort die geschikt is voor buiten. Zoals bankirai; een tropisch hardhout met een mooie donkerrode kleur die veel gebruikt wordt voor vlonders en terrassen maar waar ook prima een plantenbak of tuinmeubel van gemaakt kan worden. Het bekende sloophout en geïmpregneerde hout is ook heel geschikt voor buiten evenals hardhout, Douglas en nog veel andere houtsoorten. Heeft u geen voorkeur of weet u niet wat het beste is? Dan adviseren we u natuurlijk daarin.

Wilt u ook maatwerk van hout in uw tuin?

De houten tuinmeubelen van RB Houtwerk zijn altijd exclusief, het is tenslotte maatwerk en met de hand gemaakt. Wel kunnen we de meubels zoals afgebeeld opnieuw maken voor uw tuin. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak. RB Houtwerk werkt vanuit Aalsmeer, vlakbij Schiphol, en is actief in heel Nederland.

Ook interesse in betaalbaar maatwerk in hout?

Bekijk ons portfolio voor producten en projecten die we al hebben opgeleverd. Wilt u dat ook, iets wat erop lijkt of juist iets heel anders van hout? Bel of app ons en we nemen snel contact op: 06-50215575

Pin It on Pinterest